Este a doua oara! Nu, nu este prima, ci a doua oara cand ministrul invatamantului Anisie se eschiveaza!

Dupa ce la inceputul anului scolar ministerul educatiei si cel al sanatatii aruncau pisica dintr-o parte in alta, niciunul neavand curaj sa isi asume responsabilitatile intoarcerii la scoala, toata lumea a ramas perplexa cand a auzit ca in sfarsit Monica Anisie se va intalni cu Selly si va discuta constructiv ce se poate face mai bine in invatamant.

Dar desigur, minunea nu a durat nici 24 de ore, dupa ce probabil a fost inspaimantata (pe buna dreptate) de consilieri, partid sau prieteni, Anisie s-a razgandit. Asta dupa ce videoclipul in care Selly anunta discutia cu Anisie avea deja aproape jumatate de milion de like-uri.

Asa ca show-ul pe care il vedeti, in care Florin Calinescu a fost mult prea subtil sa fie inteles de catre semi-analfabeti si in care tot chat-ul a fost plin de tag-ul #farateme, a facut pana acum peste 1 milion de vizualizari.

Societatea este impartita ca deobicei, generatia tanara care nu prea stie ce vrea, dar clar nu vrea sa invete in mare parte, generatia batrana ce considera ca Selly e un incompetent, cei care fac pe interesantii cu intrebari gen “cine e Selly”, etc.

Hai sa recapitulam putin:
– Selly a facut destui bani pana cei 19 ani incat “sa moara capra vecinului” romaneasca sa se activeze
– toti defapt isi dau la scoala separand ca plodul sa isi gaseasca un job la 18 ani macar la supermarket ca vanzator
– elitele muritoare de foame, se uita jiind cum la posturile lor academice au 10 like-uri, iar Selly doar daca stranuta face 1000 de like-uri
– scoala romaneasca este un dezastru!
– ca deobicei, in loc ca lumea sa caute o cale constructiva, se poticneste in cine e mai destept, pareri si filosofii, in mare parte aberante